Deckard Design er et dansk grafisk firma, som blev oprettet i sommeren 1998.
Firmaet har ekspertise inden for alt grafisk arbejde på computer, men kan også hjælpe med selve maskinen (hardware/software).

Firmaet har fem afdelinger:
IT-design: Opbygning og opdatering af websites.
Vi opbygger hele websites (hjemmesider). Dette kan både laves traditionelt (HTML) og/eller udvidet (Flash-animation). De får et færdigt produkt på CD, via e-mail eller uploadet til det site, De allerede har oprettet.
Vi bestiller selvfølgelig også gerne plads til siden på en webserver, samt et navn (domain) efter Deres ønske.
Grafisk: Grafisk layout og produktion af tryksager.
Vi udarbejder alt inden for grafisk design. Det kan f.eks. være fremstilling af logoer, brevpapir, foldere, plakater eller anden slags tryksager. Vi laver også layouts til fremvisning af produkter og giver eksempler på hvilke medier, der kunne være interessante. Vore grafiske afdeling kan dog ikke selv fremstille selve tryksagerne, men har kontakt til flere forskellige trykkerier, som selvfølgelig også leverer produktet i top kvalitet.
Multi-medie: Fremstilling af grafiske præsentationer på CD-ROM.
Præsentationer af produkt i interaktive sider. Både video, lyd, billeder og tekst kombineres i en velbearbejdet fremvisning, som kan bruges til promovering af produktet.
IT-Support: Hjælp angående spørgsmål om Internettet.
Een af vore teknikkere hjælper Dem med opsætning af f.eks. browser, opbygning af hjemmesider eller hjælp til at finde informationer på Internettet. Det kan også være svar på spørgsmål om selve Internettet og dets opbygning.
Mac-Support: Hjælp med fejlfinding og opsætning af maskine og software.
Vor teknikker hjælper med tilslutning af maskinel, installering af system-softwaren og eventuel anden software. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med de daglige problemer, så som fejlfinding og vejledning i brug af diverse programmer.

Firmaets kontaktperson arbejder i tæt kontakt med kunderne, så de altid får et tilfredsstillende og fuldendt produkt. Ønskes der brug af eget materiale, så som tekst, billeder eller andet, bearbejder vi det selvfølgelig efter Deres ønsker.

Deckard Design ønsker selvfølgelig altid kundens tilfredshed. Vi arbejder derfor altid på at levere præcis det produkt, som er aftalt mellem kunden og firmaets kontaktperson.

Vi håber dette har vagt Deres interesse for vores firma og henviser til "Kontakt os"-siden, som kan fortælle Dem, hvordan De kan komme i kontakt med os.

De er selvfølgelig altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud eller en samtale med en af vore konsulenter.